Her er kandidatene til Årets Villmarking 2019

Her er de 12 semifinalistene som juryen plukket ut, og nå har også publikum avgitt sine stemmer. Juryen vil kåre den endelige vinneren i uke 17.
Nedenfor finner du litt informasjon om kandidatene og hvorfor de er nominert.

Om prisen Årets Villmarking

Camp Villmark har siden 2008 kåret Årets Villmarking. Prisen har høy anerkjennelse i miljøet og har til hensikt å hedre alle de kandidatene som er nominert. Listen over tidligere vinnere inkluderer navn som Lars Monsen, Tonje Helene Blomseth, Børge Ousland og Cecilie Skog.

Årets kåring består av 12 verdige kandidater som alle har utmerket seg i utøvelsen av et aktivt friluftsliv. De har brøytet veien, tråkket opp stier, synliggjort friluftslivet på sine måter og inspirert tusenvis av friluftsentusiaster året rundt.

Hvordan foregår kåringen
Publikumsavstemmingen varer fra og med 21. februar til og med 3. mars. Når avstemmingsperioden er over, er det ikke lenger mulig å avgi stemmer. De fem kandidatene med flest stemmer går videre til finalerunden der en kompetent jury, ut fra et sett kriterier, velger en verdig vinner som står igjen som Årets Villmarking 2019.

Når kåres vinneren
Juryens kriterier og begrunnelse for valg av den endelige vinneren blir offentlig av Camp Villmark i uke 17, samme uke som Camp villmark går av stabelen.

Juryen
Årets jury består av juryleder Per Anders Iversen, Hilde Charlotte Solheim, Randulf Valle, Ole Magnus Halvorsen, Torbjørn Ekelund, Christian Fornes, Daniel Alexander Holm og Jens Kvernmo.

 

Share this: