Årets Villmarksfoto: Her er vinneren for november

Med et flott komponert bilde av Villmarksbarna på tur i fjelldraget Beskades på grensen mellom Alta og Kautokeino var det Lars Krempig som stakk av med seieren i november.

Familien Krempig er kanskje bedre kjent som Villmarksbarna, en familie på 6 som utvilsomt er veldig glade i å være ute i naturen til alle årstider. De ble også kåret til Årets Villmarkinger i 2016. Med Finnmarksvidda, Svalbard, Alaska, Troms og Vestlandet som lekegrind er det liten tvil om at fotopermen er full av blinkskudd.

Juryen, som består av Per Anders Iversen fra Camp Villmark, Jon Arne Moen fra Japan Photo, Yngve Ask fra Scanout og Ole Magnus Halvorsen fra Aclima, kommenterer vinnerbildet slik; – Med en fantastisk himmel som bakgrunn og et flott komponert bilde fanger fotografen energien og turgleden på en flott måte. Man får virkelig lyst til å komme seg ut på tur.
Gratulerer, Lars! Premien er et valgfritt Aclima-plagg til en verdi av inntil kr 1 000,- og finaleplass i Årets Villmarksfoto.

2. plass

Vi gratulerer Mats Thorsvik, @mittjegerliv, med 2. plassen for dette bildet.

Han skriver: – I november 2016 ble vi foreldre til en nydelig datter. Som ivrig jeger og friluftsmann har jeg et ønske om at hun skal få muligheten til å være med på tur når hun vil. Og hun fikk være med på tidenes solnedgang allerede før hun ble født:).

 

3. plass

Dette øyeblikket er fanget på Himingen på Filefjell 25. november, med Kristine Haug Deilrind og Bjørn Tore Moen.  Vi gratulerer!

 

Alle de tre beste bildene fra hver måned går videre til finalen om Årets Villmarksfoto og vil være en del av fotoutstillingen under Camp Villmark på Lillestrøm 6. – 8. april neste år. Gratulerer til alle tre.

 

Ny sjanse i desember
Vi kårer nye vinnere hver måned frem til Camp Villmark. Fikk du ikke sendt inn noe bilde i november, så kan du være med nå. Tema for desember er Dyreliv, og fristen for å sende inn ditt bidrag er 31. desember.

Les mer om Årets Villmarksfoto og konkurransereglene

Share this: