Årets Villmarksfoto: Oktobervinneren

Oktober er over og vi har kåret første delvinner av konkurransen Årets Villmarksfoto.

Det var Stian Nesøy som stakk av med seieren for beste foto med tema Høst. Det vakre vinnerbildet er tatt ved Vøringfossen i Hordaland, og som fotografen selv beskriver «mellom regnbyger ein våt haustdag».

Juryen, som består av Per Anders Iversen fra Camp Villmark, Jon Arne Moen fra Japan Photo, Yngve Ask fra Scanout og Ole Magnus Halvorsen fra Aclima, kommenterer vinnerbildet slik;  – Bidraget formelig «oser» av høst, og fotografen har fanget dramatikken i landskapet på en glimrende måte. Selv om bildet er redigert, er det behagelig og spennende å se på. Det er både vakkert og velkomponert.

Gratulerer, Stian! Premien er et valgfritt Aclima-plagg til en verdi av inntil kr 1000 og finaleplass i Årets Villmarksfoto.

 

Takk for mange foto-bidrag
Her var det mange gode blinkskudd å velge mellom, og disse kom på annen og tredje plass:

2. plass


Fotograf er Kristine Negård. Bildet er tatt på Dovrefjell 1. oktober i år

 

3. plass


Fotograf er Anders Wiig, og bildet er tatt i Høland tidlig i høst.

 

Alle de tre beste bildene fra hver måned går videre til finalen om Årets Villmarksfoto og vil være en del av fotoutstillingen under Camp Villmark på Lillestrøm 6. – 8. april neste år. Gratulerer til alle tre.

 

Ny sjanse i november
Vi kårer nye vinnere hver måned frem til Camp Villmark. Fikk du ikke sendt inn noe bilde i oktober, så kan du være med nå. Tema for november er Sammen på tur, og fristen for å sende inn ditt bidrag er 30. november.
Les mer om Årets Villmarksfoto og konkurransereglene

Share this: