Årets Villmarksfoto: Vinnerne i januar

Tema for januar var skog, og juryen hadde en rekke flotte motiver å velge blant. Lars Krempig fra Alta trakk det lengste strået, med et særdeles stemningsfullt bilde.

Juryen, som består av Per Anders Iversen fra Camp Villmark, Jon Arne Moen fra Japan Photo, Yngve Ask fra Scanout og Ole Magnus Halvorsen fra Aclima, kommenterer vinnerbildet slik; – Bildet er både sylskarpt og godt komponert. Fotografen har fanget roen og stemningen i motivet på en flott måte og bildet utstråler en egen ro, varme og harmoni.
– Bildet er tatt en kald desember-dag nå rett før jul, forteller Lars Krempig. – Jeg og gutten min tok en tur med hundene etter at han var ferdig på skolen. Oppi skoggrensa fyrte vi bål i blåtimen. Drakk varm kakao og steikte ostesmørbrød på bålet. Så dro vi hjem og gjorde lekser ….. 🙂 Tenk så fint at man kan gjøre slik på en vanlig hverdag. Tror mange i Norges land bor slik til. Hipp hipp hurra for Norge og friluftslivet!

Gratulerer, Lars! Premien er et valgfritt Aclima-plagg til en verdi av inntil kr 1 000,- og finaleplass i Årets Villmarksfoto.

2. plass

Så gratulerer vi Miriam Angelica Leine-Simon med 2. plassen for dette bildet. Miriam kan fortelle at Bildet er tatt i Hallingdal i februar 2017 under revejakt med gode venner.

 

3. plass

Haakon Lund kapret 3. plassen, og kan fortelle at hans bilde er tatt over skogen ved Øvredammen i Drøbak 10. desember i fjor, rett før snøen kom. Redskap: Mavic Pro.

 

Alle de tre beste bildene fra hver måned går videre til finalen om Årets Villmarksfoto og vil være en del av fotoutstillingen under Camp Villmark på Lillestrøm 6. – 8. april neste år.

Vintertema i februar

Tema for februar er Vinter, og frist for innsending er 28. februar.
Les mer om Årets Villmarksfoto og hvordan sende inn konkurransebidrag>>

Share this: