Lars Monsen kommer til Camp Villmark

Med et imponerende antall ekspedisjoner fra Alaska til Nordkalotten, 18 bokutgivelser, en rekke TV-serier på NRK og mer enn 4 000 døgn i sovepose, trenger Lars Monsen neppe noen nærmere introduksjon.

Vi er både glade og stolte over å kunne ønske Norges mest kjente villmarking velkommen som både utstiller og foredragsholder på Camp Villmark.

Helgen den 6. til 8. april kan du møte heltidseventyreren og hundekjøreren på Camp Villmark, hvor han både stiller med en egen stand og holder foredrag lørdag og søndag. Vi har tatt en prat med Lars for å høre litt mer om planene for Camp Villmark

Du skal ha en egen stand på årets messe. Hva vil publikum få se der?
-Det er ingen hemmelighet at jeg er i ferd med å utvikle en egen kles- og utstyrskolleksjon. Vi er i startfasen, men en del produkter begynner å bli klare. Noen godbiter blir det, men jeg vet rett og slett ikke i skrivende stund. Uansett kommer jeg til å være på standen selv i perioder, sammen med hele kjernen i Komplettfritid.no.

Hva kommer foredragene dine til å handle om?
-Lørdag snakker jeg om hva som skal til for å gjennomføre en måneds ekspedisjon, med utgangspunkt i TV-serien Monsen, Monsen og Mattis. Veldig mange norske friluftsfolk går med nettopp denne drømmen i seg, men mangler kanskje oppskriften på hvordan. Etter dette foredraget er det bare å begynne pakkingen!
-Søndag handler det om langdistanse hundekjøring, og spesielt verdens tøffeste hundeløp, det 1600 km lange Iditarod i Alaska. Her er det mye å hente for enhver hundeeier, og ikke minst idrettsutøvere som satser langsiktig. Det er en million detaljer som skal stemme. Velkommen!

Hvor på messen finner vi deg?
-Standen min ligger rett ved hundearenaen i hall D. Om du har lyst til å høre på foredrag, så møter du opp på VOM-scenen innerst i hall D på lørdag kl 15 eller søndag kl 14.

 

 KJØP BILLETTER TIL CAMP VILLMARK 

Share this: