Med bikkja i fokus

Hundeinteressert? Da bør du legge turen innom hundeområdet innerst i hall D. Med 15 forskjellige hundeklubber, valpeshow, raseparade, en rekke spennende foredrag og egne hundeløp gjennom hele helgen, kan vi love deg spennende opplevelser og aktiviteter for både deg og bikkja.

Vi har gitt hundeområdet vårt et betydelig løft i år, og kan tilby deg en rekke spennende opplevelser gjennom hele helgen.
I hundearenaen kan du for eksempel ta med deg din firbente venn og få en helsesjekk hos Jessheim dyreklinikk, mens Carmen Kadim fra Nordisk hundemassasjeskole lærer deg om hvordan du tar vare på jakthunden gjennom riktig trening og restitusjon. Lørdag er det raseparade, og søndag valpeshow.

På VOM-scenen
På den nye foredragsscenen bak hundearenaen har vi satt sammen et fantastisk program. Har du lyst til å møte Lars Monsen, som snakker om sin ferske deltakelse i Iditarod? Eller kanskje Robert Sørlie, Norges beste hundekjører? Hva med Liv Anine Imset fra Bannockfield Gundogs, som forteller om hvordan du trener opp en god jakthund? I samarbeid med VOM og Hundemat har vi satt sammen et omfattende foredragsprogram med en rekke profiler hvor fellesnevneren er hund.

Hundeløp
Om du har lyst til å få deg en liten treningsøkt under Camp Villmark, så foreslår vi at du melder deg på VOM Dog Run, som vi arrangerer hver dag kl 12. Her deltar både to- og firbente sammen. Du kan løpe fort, eller du kan gå sammen med familien. Alle får deltakerpremie, og det trekkes ut flotte premier blant alle som deltar. Start og målgang er utenfor inngang Vest hos Norges Varemesse.

Kjøper du billett til VOM Dog Run senest 5. april, så får du inngangsbillett til Camp Villmark inkludert.

KJØP BILLETT TIL VOM DOG RUN HER ›› 

 

Eller du kan du kjøpe billetter til Camp Villmark her:

KJØP BILLETTER TIL CAMP VILLMARK ››

PS. Hunder har gratis adgang til Camp Villmark. Husk å ta med veterinærattest.

Share this: