Opplev Barnas Camp Villmark

Ta med deg familien på Camp Villmark i år! I samarbeid med Norges speiderforbund tilbyr vi Barnas Camp Villmark; en egen speiderleir med masse spennende opplevelser for unge villmarkinger.

I en egen rundløype på Barnas Camp Villmark kan du prøve å slå gnister med tennstål, kaste livline, øve på førstehjelp, spikke og lære om pionering sammen med speiderne. Eller hva med innendørs kanopadling? Alt dette, og mer til, finner du på Barnas Camp Villmark.

De fleste aktivitetene er lagt opp som en rundløype, og passer for barn i alle aldre. De som fullfører rundløypa, får en liten premie som minne om besøket hos speiderne, og ikke minst – du får lære noe nytt og morsomt!

I lavvoen på Barnas Camp Villmark er alle barn og voksne velkomne til å ta en pust i bakken, slå av en prat og få vite mer om speidertilbudet til barn og unge.

I tillegg vil du finne en rekke andre aktiviteter for barn på Camp Villmark. Vi frister med aktiviteter som klatretårn, en stor hundearena med valpeshow, og et digert basseng hvor du kan prøve å padle med kajakk og kano.

 

KJØP BILLETTER TIL CAMP VILLMARK HER

 

HUSK

  • Du kan kjøpe Familiebillett til Camp Villmark
  • Alle speidere som møter opp med speiderskjerf, kommer gratis inn.
  • Alle som overnatter med speiderne fra lørdag til søndag, får gratis inngang på søndag

Share this: