Velkommen til en foredragskveld med mat & drikke i sentrum

Ønsker du å lære hvordan du kan få mer og bedre mat ut av viltet du har felt? Trenger du noen tips og råd om hva slags drikke som egner seg best til ulike typer viltmat? Da bør du legge turen til Lillestrøm den 8. november

Som jeger er det viktig å ta vare på viltet når det er felt, og få så mye som mulig ut av kjøttet. Mange opplever imidlertid at alt for mye av dyret går med til kjøttdeig. Mange kommer også til kort når de har laget et godt måltid og skal velge ut en god vin som passer til kjøttet og sausen.

 MELD DEG PÅ FOREDRAGSKVELD HER ››

Derfor ønsker Camp Villmark, i samarbeid med NJFF Akershus og Aclima, å invitere deg til en hyggelig foredragskveld på Norges Varemesse hvor kan møte eksperter som viser deg praktiske teknikker for å best mulig utnytte viltets mange muligheter. I tillegg skal du få smake på noen utsøkte viner, og lære hvordan man setter sammen mat og drikke på en måte som hever måltidet med flere hakk.

Programmet for kvelden er som følger:

18:00 Velkommen
Vi åpner dørene kl 18, og det bli anledning til å kjøpe seg noe å drikke

18:30 Partering av hjortevilt v/ Eivind Lurås, Jakt- og Fiskesenteret på Flå

Eivind Lurås er Fagkonsulent ved Jakt- og Fiskesenteret på Flå. I parteringskurset får vi et innblikk i teknikker for grovpartering og findeling av hjortevilt og hvordan ta best vare på dyrets mange stykningsdeler. Norsk storviltkjøtt er blant verdens beste om du utnytter det riktig, og du vil lære å behandle det på en måte som gir nye og fantastiske matopplevelser.

19:30 Pause
Det blir anledning til å strekke litt på beina, skravle litt med naboen og fylle på glasset
20:00 – 21:00 Vin til vilt v/Aleksander Vik og Sten Ihlebakke, HeltVilt

Aleksander Vik er faglært kokk, servitør og vinkelner, og arbeider som kjøkkensjef i HeltVilt og Event Partner Norge AS. Sten Ihlebakke er jeger, fisker og friluftsmann, og er daglig leder i HeltVilt. De vil ta for seg de viktigste prinsippene for hvordan man plukker ut en vin som står til retten du ønsker å lage. Når man skal velge vin er det ikke bare kjøttet man må ta hensyn til, også annet tilbehør er også viktig. De vil derfor også by på noen smaksprøver som hjelper deg på veien.

Viktig info
  • Tidspunkt: 8. november kl 18:00
  • Sted: Norges Varemesse, Lillestrøm (parker ved inngang Øst, ca midt på langsiden av bygget)
  • Pris: kr 300,-
  • Prisen inkluderer begge kursene, smaksprøver på mat & vin, samt en inngangsbillett (dagspass) til Camp Villmark 2019
Påmelding: Klikk HER
Spørsmål om arrangementet: Kontakt Per Anders Iversen, tel 917 06 137/ pi@messe.no

 

Velkommen skal du være!

Share this: