Illustrasjonsbilde kart & kompass

Bli med oss på kart- og kompasskurs

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Husker du hvordan man tar ut en kompasskurs? Eller har du lyst til å bli tryggere på å lese kart, slik at du tør å gå utenfor den merka stien? Camp Villmark inviterer til kart- og kompasskurs torsdag 24. juni. Den erfarne instruktøren og guiden Kjell Jonsson fra Fjellboms lærer deg alt du trenger for å kunne for å navigere trygt. Og litt til.

Orientering er gøy! Ikke bare er det viktig med tanke på sikkerheten, men det tilfører gjerne turen noe ekstra. Man vet hvilke topper og vann man passerer, og ikke minst hvor du er i forhold til målet for turen

Dette er et nybegynnerkurs, så ingen forkunnskaper er nødvendig. Vi går grundig igjennom hvordan man leser kart og hvordan man tar ut en kompasskurs. Kurset egner seg også godt for deg som trenger en oppfriskning eller har lyst til å lære om koordinater og turplanlegging. Det blir en teoretisk gjennomgang og oppgaver som løses alene eller i fellesskap.

Ta gjerne med eget kompass hvis du har, hvis ikke får du låne et av oss.

Tid og sted:

  • Torsdag 24. juni kl 18:00-21:00
  • Møt ved Inngang Øst på Norges Varemesse i Lillestrøm
  • Pris: Kr 350,-
  • Klikk her for påmelding

 

Spørsmål? Ring Per Anders Iversen på 917 06 137 eller [email protected]

NB! Kurset vil foregå på Eventrommet til Norges Varemesse. Her har vi god avstand mellom stolene og alt av smittevernstiltak er ivaretatt. For sikkerhets skyld har vi også satt et tak på 20 deltakere.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark