Bli med på mat- og vinkurs under Camp Villmark

Av

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Ønsker du å lære hvordan du kan få mer og bedre mat ut av viltet du har felt? Trenger du tips og råd om hva slags vin som egner seg best til ulike typer vilt? I samarbeid med HeltVilt tilbyr vi deg muligheten til å lære mer om dette på Camp Villmark

Som jeger er det viktig å ta vare på viltet når det er felt, og få så mye som mulig ut av kjøttet. Mange opplever imidlertid at alt for mye av dyret går med til kjøttdeig. Flere av oss kommer også til kort når de har laget et godt måltid og skal velge ut en vin som passer til kjøttet og sausen.
På dette kurset vil du få konkrete tips og gode råd til matlaging, og vi viser deg praktiske teknikker for best å utnytte viltets mange muligheter.
Når man skal velge vin er det ikke bare kjøttet man må ta hensyn til, også annet tilbehør er viktig. Vi lærer deg derfor de viktigste prinsippene for hvordan man plukker ut en vin som står til retten du ønsker å lage.

I tillegg skal du få smake på noen utsøkte viner, og lære hvordan man setter sammen mat og drikke på en måte som hever måltidet med flere hakk.

Om kursholderne:

  • Aleksander Vik er faglært kokk, servitør og vinkelner og arbeider som kjøkkensjef i HeltVilt og Event Partner Norge AS.
  • Sten Ihlebakke er jeger, fisker og friluftsmann, og er daglig leder i HeltVilt.


Vi har satt opp følgende kurs
:

Fredag 26. april kl 14:00

Lørdag 27. april kl kl 12:00

Søndag 28. april kl 13:00

Oppmøte: Camp Villmark, Arrangørkontoret i vrimlegaten mellom hall C og D

Pris: kr 490,- (I prisen inngår smaksprøver på viltmat og vin)

Kurset varer ca 1,5 timer

Påmelding ››

Spørsmål om kurset kan rettes til Aleksander Vik på epost: aleksander_vik@hotmail.com

Velkommen skal du være!

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark