Jan_1plass_Skog_Lars-Krempig_7W3A2730_1920

Camp Villmark og bladet Villmarksliv inngår samarbeid om NM i naturfoto

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Neste år kan du oppleve en ny storsatsing på foto under Camp Villmark. I tillegg kan du allerede fra oktober delta i en stor fotokonkurranse med flotte premier hver måned. Det er bladet Villmarksliv og Camp Villmark som står bak samarbeidet.

I over 40 år har bladet Villmarksliv arrangert Norgesmesterskap i naturfoto, også kjent som Fotojakta. Under Camp Villmark 2021 vil prisene til «Årets naturfotograf» og «Årets naturbilde» deles ut.

I tillegg vil de som besøker messen få se en utstilling av de beste bildene fra konkurransen.

– Vi ønsker å gi de som besøker oss et bedre tilbud og bredere innhold rundt temaet foto, og Villmarksliv er den perfekte partneren for oss her, sier Per Anders Iversen, som er prosjektleder for Camp Villmark.

– I Villmarksliv er vi lidenskapelig opptatt av friluftsliv, norsk natur, fiske og jakt. Vi tror på en bærekraftig bruk av naturen rundt oss, og vi ønsker at våre etterkommere også skal kunne glede seg over den norske friluftstradisjonen.

Dette synet på naturen er noe vi opplever at Camp Villmark deler med oss, sier Knut Brevik, redaktør for bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske.

For å sette søkelys på det gode friluftslivet arrangerer Camp Villmark og Villmarksliv i tillegg en ny fotokonkurranse for alle på Instagram.

Alle som tagger egne bilder på Instagram med emneknaggen #mittvillmarksliv og #campvillmark, er med å konkurrere om å vinne flotte premier hver måned framover.

– Vi i Camp Villmark ser fram til å samarbeide med Villmarksliv og vi tror flotte bilder på trykk, nett og i sosiale medier vil gjøre at stadig flere ønsker å leve et aktivt, bærekraftig og sporløst friluftsliv, sier Per Anders Iversen, som ser fram til å ønske nye og gamle gjester velkommen til Camp Villmark i 2021.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark