Bilde-til-sak-om-jenter-og-jakt_1920

Camp Villmark satser på damene

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Vi registrerer med glede at stadig flere kvinner starter med jakt, men utvalget når det gjelder utstyr som våpen og bekledning er ofte tynt. Vi har derfor utfordret noen av utstillerne våre til å fortelle litt om hva de har med av produkter til damene i år. I tillegg har vi satt sammen et knippe aktiviteter og foredrag som vi håper vil fenge.

 KJØP BILLETT ››

Her har du en liten smakebit på hva du kan finne av utstyr til damer

  • Hos Jaktdamer finner du en hel stand med utstyr kun for damer. Her finner jakt- og fritidsklær fra Pinewood og Girls With Guns Clothing
  • Norhunt stiller klær fra dameklær fra Härkila og Seeland, samt Rifler og hagler til dame fra Blaser, Sabatti, Franchi og Mauser.
  • Jaktia stiller med damehagler fra Fair, Ata arms, Akkar Altay og Beretta
  • På standen til Sitka Gear finner du en egen avdeling full av jaktbekledning til dame. Utvalget består av baselayer, forete jakker i Primaloft, Windstopper jakker, Gore-Tex dresser, hansker og hodeplagg, samt en enkel sekk for damer

Samtlige utstillere finner du i hall C.

Spennende foredragsprofiler og aktiviteter
Vi har også flere spennende dameprofiler blant foredragsholderne våre i år.

  • På lørdagen møter du Jaktdamer, en gjeng på 5 kvinnelige jegere som ønsker å dele erfaringer og inspirere andre damer til å starte med denne fantastiske hobbyen. I tillegg møter du Anette Dahl og Jeanetts Sveen, som vil dele sine erfaringer.
  • På søndagen kan vi friste med profiler som Stine Hagtvedt (JegerStine) og Tonje Helene Blomseth

Har du lyst til å teste ut årets nyheter på hagle og rifle, så anbefaler vi at du legger turen innom Annekloppa og Felemyra skytebane. Her blir det testskyting med XXL og Magne Landrø AS lørdag 27. april kl 11-18 og søndag 28. april kl 11-16.

Ønsker du å lære mer om flåing og partering av vilt, så bør du legge turen innom viltkjøkkenet vårt i hall D. Her blir det kurs, foredrag og aktiviteter innen mat og drikke gjennom hele helgen.

Vi håper du finner noe du liker, og gleder oss til å se deg!

 

Foto: Ingerid Jordal. Bildet er en del av fotoprosjektet She Hunts

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark