fotokonkurranse

Del favorittbildene dine og vinn flotte premier hver måned

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

I samarbeid med bladet Villmarksliv arrangerer vi en helt ny fotokonkurranse som vi har valgt å kalle Mitt villmarksliv. Hver måned trekker vi ut en ny vinner som kan vente seg en spennende premie fra Fjellsport.no   

Du trenger ikke være profesjonell fotograf for å delta, og bildet kan godt være tatt med telefonen din. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er følgende: 

  • Del bildet ditt på Instagram og tagg det med disse emneknaggene:

#mittvillmarksliv

#campvillmark

Hver måned trekker vi ut ett bilde som vinner en flott premie fra Fjellsport.no Under Camp Villmark 2021 vil et av vinnerbildene i tillegg bli kåret til «Årets villmarksfoto».

Månedens premie – oktober: Sydvang Tarp 9 (verdi kr. 649,-)

Tarp 9 fra Sydvang er en perfekt turkamerat for deg som søker ly mot vind, regn og sol når du er på tur. Liten og lett nok til at du kan ha den med på dagstur samtidig som den er stor og slitesterk nok til at den er perfekt for overnatting.

PREMIE I OKTOBER: Tagg ditt bilde på Instagram med #mittvillmarksliv og #campvillmark og du kan vinne en Sydvang 9 tarp fra Fjellsport.no
  • Vinneren av oktoberkonkurransen trekkes i uke 45
  • Frist for å delta: 30/10

Ved å delta i konkurransen aksepterer du at Villmarksliv, Fjellsport og Camp Villmark kan dele og bruke bildet i forbindelse med denne konkurransen på Facebook, Instagram, print og nett.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark