fotokonkurranse

Del favorittbildene dine og vinn flotte premier hver måned

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

I samarbeid med bladet Villmarksliv arrangerer vi en helt ny fotokonkurranse som vi har valgt å kalle Mitt villmarksliv. Hver måned trekker vi ut en ny vinner som kan vente seg en spennende premie fra Fjellsport.no   

Du trenger ikke være profesjonell fotograf for å delta, og bildet kan godt være tatt med telefonen din. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er følgende: 

  • Del bildet ditt på Instagram og tagg det med disse emneknaggene:

#mittvillmarksliv

#campvillmark

Hver måned trekker vi ut ett bilde som vinner en flott premie fra Fjellsport.no Under Camp Villmark 2021 vil et av vinnerbildene i tillegg bli kåret til «Årets villmarksfoto».

Månedens premie – november: Urberg Mosquito Net Hammock (verdi: kr 879,-)

Mosquito Net Hammock er en hengekøye med myggnetting, perfekt for utendørs eventyr. Opphengstau til hengekøye og myggnetting medfølger.

PREMIE I NOVEMBER: Tagg ditt bilde på Instagram med #mittvillmarksliv og #campvillmark og du kan vinne en Urberg Mosquito Net Hammock fra Fjellsport.no
  • Dimensjoner utvendig: 295×117 cm
  • Pakkmål: ca. 26×10 cm
  • Makslast: 180kg
  • Totalvekt: 844g
  • Opphengstau og myggnett følger med

Ved å delta i konkurransen aksepterer du at Villmarksliv, Fjellsport og Camp Villmark kan dele og bruke bildet i forbindelse med denne konkurransen på Facebook, Instagram, print og nett.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark