Nytt konsept: Happy Camper

Vi er i gang med planleggingen av neste års utgave av Camp Villmark, men i mellomtiden ønsker vi å samle både utstillere og publikum til et høstarrangement. Vi har valgt å kalle det for Happy Camper. Sted: Norges Varemesse. Tidspunkt: 17. til 20. september.

FRILUFSLIV

Alt du trenger til ditt neste eventyr på ett sted!

UTSTYR

Godt utvalg av sports- og friluftsutstyr.

NYHETER

Innovative og praktiske produkter.

CAMPING

Alt du trenger for opplevelser med bobil og caravan.

Happy Camper

Vi samler butikker og leverandører av utstyr til friluftsliv og camping, inkludert bobil- og caravanforhandlere, på ett sted.  Istedenfor å bruke tid på å reise fra butikk til butikk, kan du heller bruke tiden til å planlegge ditt neste eventyr. Enten det måtte være på beina, eller på hjul. Ved sjøen, til skogs eller til fjells.

Friluftsliv

Alt du trenger til ditt neste eventyr på ett sted!

Innen segmentet friluftsliv vil du finne godt utvalg av telt, fjellstøvler, campingutstyr, soveposer, bekledning, sekker med mer. I tillegg til produkter til jakt og fiske. Alt du måtte trenge for å nyte naturen, og for å skape minner for livet.

Camping

Alt du trenger for opplevelser med bobil og caravan!

Innen segmentet camping vil vi ha utstilling av bobiler og campingvogner, samt utstyr, løsninger og hjelpemidler knyttet til bobil og caravan. Her kan du se årets nyheter og smarte løsninger. I tillegg samler vi også destinasjonsselskap, turistkontor, campingplasser, og de som driver med opplevelser og aktiviteter. Med andre ord; noe for enhver smak og ethvert behov.

Vil du vite mer om dine muligheter som utstiller innen caravan-segmentet?

Ny kjøpsmesse

Siden vi ble nødt til å avlyse Camp Villmark denne våren, vil vi nå tilby en ny kjøpsmesse. Arrangementet skal tilby alt du trenger til friluftsliv og camping på ett sted. I tillegg vil du finne mange av de tradisjonelle utstillerne innen jakt og fiske. Høstens arrangement vil inneholde en hall med alt du trenger til friluftsliv og to haller med bobil, caravan og camping.

esther-tuttle-dyjH3YMblpo-unsplash

Vil du vite mer om dine muligheter som utstiller på
Happy Camper denne høsten?

Per Anders Iversen

Prosjektleder Friluftsliv
+47 917 06 137
[email protected]

Eli Næsfeldt

Prosjektleder Camping
+47 918 78 213​​
[email protected]

Camp Villmark arrangeres
9. - 11. april 2021