JegerStine – Jakten på Norge

Av

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

For tre år siden tok Stine Hagtvedt jegerprøven. Hun hadde aldri vært på jakt før, og kjente heller ingen som drev med jakt på den tiden.

 KJØP BILLETT ››

Statistikken talte mot henne, for over halvparten av de som tar jegerprøven kommer seg faktisk ikke ut på jakt. Dette gjelder særlig jenter, og spesielt de uten nettverk i jaktmiljøet. Stine viste seg raskt å tilhøre den andre halvparten…

Tre år senere har hun jaktet seg gjennom 14 fylker, på 13 ulike arter og startet Norges første podcast om jakt. Hun både skriver og holder foredrag om prosjektet sitt ”Jakten på Norge”, er ambassadør for Camp Villmark Jakt, NJFF, og sitter i år også i kvinneutvalget i sitt lokallag.

Stine formidler først og fremst jakt fra en fersk jegers perspektiv, uten fokus på store muskler og dyre dingser. Hun ønsker å dele erfaringer som kan hjelpe folk i gang med jakta, og samtidig inspirere flere til å prøve nye jaktformer. I tillegg til tips og triks for ferske jegere vil hun dessuten prate litt om hvordan du som medjeger, instruktør, eller engasjert i lokallag kan bidra enda mer positivt til både kvinne- og ungdomssatsingen. Hvordan skape et inkluderende, trygt og positivt jaktmiljø som favner flest mulig? Hva med jakt i SoMe? Dette, og mye mer får du høre om under foredraget JegerStine – Jakten på Norge, søndag 28. april kl 12 på Camp Villmark.

 SE HELE PROGRAMMET ››

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark