Jens Kvernmo er kåret til Årets Villmarking 2018!

Av

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print
Foto: Even Langmo/NRK

I dag torsdag 5. april ble det offentliggjort at Jens Kvernmo er kåret til Årets Villmarking 2018. Prisen deles ut av Camp Villmark som arrangeres 6.-8. april på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Siden Kvernmo for øyeblikket går langs Kungsleden, var det NRK Trøndelag som fikk det gjeve oppdraget med å overrekke prisen samtidig som de laget en TV-reportasje om han. Reportasjen sendes på NRK Trøndelag i dag den 5. april kl 18.50. I tillegg til diplom, fikk Kvernmo et par eksklusive, håndlagde ski fra Rønning Treski.

Deles ut av Norges største friluftsmesse – Camp Villmark
Camp Villmark er Norges største friluftsmesse, og prisen Årets Villmarking tildeles en eller flere personer som inspirerer barn og voksne til å komme seg ut på tur, og som gjennom egne eventyr fremmer norsk natur og friluftsopplevelser.

Juryen har bestått av Randulf Valle, Torbjørn Ekelund, Christian Fornes, Daniel Alexander Holm, Ole Magnus Halvorsen, Hege Schultz Heireng, Stine Schultz Heireng og prosjektleder for Camp Villmark, Per Anders Iversen. Det at nettopp Jens Kvernmo vant prisen av ti kandidater, begrunner de på følgende måte:

– Jens har gjennom sin jordnære og sympatiske væremåte bygget opp en bunnsolid posisjon som friluftsmann, eventyrer og TV-personlighet. Han dokumenterer den norske naturen på en flott måte, og får samtidig frem sine egne tanker og refleksjoner om ulike tema han brenner for. Gjennom sine veldokumenterte ekspedisjoner har han utvilsomt inspirert mange av oss til å ta naturen i bruk og således fått både gamle og unge opp av sofaen. Han har motet til å følge sine egne drømmer og kjemper seg alltid videre – uansett hva naturen byr på av utfordringer. Jens er en verdig vinner av tittelen Årets Villmarking og vi gleder oss stort til å følge han videre.

Vi gratulerer!

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark