Nyhet: Barnas viltkjøkken

Av

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

I samarbeid med Andreas Viestad og Geitmyra Matkultursenter har vi gleden av å presentere Barnas Viltkjøkken, årets store nyhet på Camp Villmark. Her kan de yngste villmarkingene prøve seg som viltkokker, smake på sunne og spennende ting de kanskje ikke har opplevd før og lære mer om hvor maten kommer fra.

 KJØP BILLETT ›› 

Mat er et tema som opptar både jegere og fiskere, gammel og ung. Alt for mange av oss kan for lite om mat, og alle de fantastiske råvarene som naturen har å by på. For mange unger består også turmaten utelukkende av grillpølser og godteri. Under årets utgave av Camp Villmark har vi derfor valgt å satse litt ekstra på det yngre publikummet, og inspirere dem til å utforske smakssansene sine.

Legger du turen til matområdet i hall D vil du finne tre arbeidsstasjoner som er delt inn i følgende temaer:

Sjø og fjære
Her kan du få smake på ting som blåskjell, kråkebolle, tang, måseegg, fisk og skalldyr. Du får prøve både rå og varmebehandlet mat. Stasjonsansvarlig er fiskemat-ekspert Joakim Abildgaard Grønseth

Skog og vidde
Her kan du få prøve å skjære litt i kjøttet selv, og smake på spennende viltkjøtt som rå elgfilet, hjortepølse og tørket hjerte. Er du tørst, så kan du få smake på ekte bjørkesaft. Stasjonsansvarlig er kokk og matlærer Julie Øyan

Eksotisk mat
Har du prøvd å spise slange før? Eller hva med krokodille? Kanskje villsvin frister? På denne stasjonen byr skribent og matprodusent Erik Røed deg på retter av eksotiske dyr som du garantert ikke finner i frysedisken på Rema.

Å delta på Barnas viltkjøkken koster ikke noe ekstra for deg som besøker Camp Villmark, og er åpen for unger i alle aldre. Dersom mor eller far har lyst til å smake så er de hjertelig velkommen! Husk også at barn under 10 år kommer gratis inn på Camp Villmark.

Åpningstider for Barnas Viltkjøkken
Lørdag: kl 12 til 16 (pause mellom 13:30 og 14:00)
Søndag: kl 12 til 16 (pause mellom 13:30 og 14:00)

Velkommen skal du være!

Les mer om årets store matsatsning ››
Les om Barnas Camp Villmark ››

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark