Nyhet: Forfattertorg

Av

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Årlig kommer mange nye bøker om jakt, fiske og friluftsliv. Noen av forfatterne møter du på Camp Villmark.

På stand E03-16 i hall E har vi ryddet et område hvor du kan snakke med forfatterne, og bla i og kjøpe bøkene deres. Her er det mye kunnskap samlet om et vidt spekter av temaer. Følgende forfattere er bekreftet:

Marius Nergård Pettersen er kjent spaltist fra blant annet Fjell og Vidde og A-magasinet. Han har også gitt ut bøker som Mikroeventyr, Oslos Nære Villmark og Lomsdal Visten – det gjemte landets villmark. Med høstens bokutgivelse – Hemmelige hytter – som dokumenterer skjulte villmarksbuer rundt i landet fikk han sin til nå største suksess.


Nettside: www.manepe.no

Sigri Sandberg er fast spaltist i Fjell og Vidde og skriver også for A-magasinets natur- og friluftslivssider. Hun har gitt ut 15 bøker, blant dem fire i samarbeid med Cecilie Skog. Katalogen rommer også bøker om klima, kvinnelige polarhelter og polare kjærlighetshistorier. På forfattertorget kan du blant annet kjøpe hennes nyeste utgivelse: Mørke. Den tar utgangspunkt i hennes egen mørkredsel, men handler også om konsekvensene av at naturlig mørke blir stadig vanskeligere å finne …

Foto: Birger Amundsen
Nettside: www.sigri.no

Randulf Valle har jobbet som naturformidler i en årrekke og har publisert flere hundre artikler i norske magasiner. Han er fast leverandør av tester og turteknisk stoff til bladet Villmarksliv, står bak i alt tolv bokutgivelser og har nettopp startet podkasten Uteliv. På forfattertorget har han med bøker som Hjalmar Dale – den glemte eventyrer, Friluftsliv i Finnmark og sin nyeste bok: Hvorfor er det så kaldt å være våt – og 182 andre spørsmål om friluftsliv du ikke visste du hadde.

Nettside: www.randulfvalle.no

Jens Kvernmo er kjent for de fleste etter flere populære TV-serier de siste årene. Den jordnære og lune trønderen ble dessuten kåret til årets villmarking i fjor. På lørdag er han på plass på Camp Villmark for å holde foredrag, og vil da også være tilgjengelig på forfattertorget med sin nye bok – Jakten på et vilt liv.

Nettside: www.jenskvernmo.no

Øyvind Wold og Lars Erik Sira er begge spesialister på tursykling. Hver for seg har de gitt ut flere bøker om gleder på to hjul. Til Camp Villmark kommer de med en splitter ny e-bok om hvordan lange sykkelturer planlegges og gjennomføres.

Nettside: www.sirasverden.no

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark