På-jakt-etter-nye-eventyr_karusellbilde_1920

På jakt etter nye eventyr?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

På Camp Villmark kan du la deg inspirere av mer enn 40 eventyrere og foredragsholdere, som deler av sine erfaringer og gir deg tips til fantastiske opplevelser i villmarka.

 KJØP BILLETT ››

Her er et lite knippe av de du møter på våre 5 foredrags-scener gjennom helgen:

Lars Monsen – Slik overlever du i bjørneland
Lars Monsen har mange hundre bjørnemøter bak seg på sine ekspedisjoner i Alaska, Canada og Skandinavia, seinest i Brooks Range i september 2018. Hvilke rutiner bør man ha? Hvilke forskjeller er det mellom bjørnene i Alaska og her hjemme?
Lars øser av sin kunnskap, ikke bare rundt bjørnesikkerhet, men også mange andre temaer som eventyrere og friluftsfolk vil ha nytte av. Lars Monsen kan du møte på lørdagen.

Jens Kvernmo – Jakten på et vilt liv
Lørdagen kan du bli inspirert av Årets Villmarking 2018, «sjølveste» Jens Kvernmo!
For fire år siden sa Jens opp jobben for å leve ut drømmen om et liv under åpen himmel. På Camp Villmark forteller han om reisen, og om alle gledene valget han tok har gitt han. I tillegg vil han dele tips og råd til deg som går med en drøm i magen om å bytte ut A4-livet med en fri tilværelse i villmarken.

Tonje Helene Blomseth – Vill i hjertet
Tonje holder foredrag om året hun bodde i Canada som jeger og hundekjører, isolert fra omverden. Bosatt langt ute i villmarka blir eventyret til der hvor eneste fremkomstmiddel utenom sine egne to bein er kano, hundespann og ski. Tonje kan du høre både lørdag og søndagen.

Inspirert av Helge Ingstads pelsjegerliv tidlig på 1900-tallet tok Tonje sammen med sin daværende kjæreste steget ut for å leve den ultimate villmarksdrømmen i nærmere et helt år. Vi får høre om bjørnemøter, om å leve på lite mat, om minnerike stunder som er brent fast på netthinna og alt hva det innebærer å gjennomføre noe et slikt prosjekt i moderne tid.

Mina (3) og meg – jakten på turøyeblikkene
Mina Floriana er bare tre år gammel, og har allerede vært på flere ekspedisjoner enn gjennomsnittsnordmannen. Uke etter uke, vinter og sommer, flytter Mina og Daddy (Alexander Read) hverdagen ut og opp i fjellet. Dette er historien om deres jakt på de enkle, men verdifulle turøyeblikkene, om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemeter, om troll og turmagi, og kanskje litt barnetårer? Vi skal med på deres tureventyr og få innblikk i den magiske verden som åpner seg opp for liten og stor når fjellguiden i front er Mina på 3 år. Denne duoen kan du møte på søndagen.

 

 SE HELE PROGRAMMET ››

 

Alle foredragene er gratis for de som besøker Camp Villmark.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark