På jakt etter nye matopplevelser?

Av

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Årets store nyhet på Camp Villmark handler om mat. I samarbeid med Andreas Viestad har vi bygget opp et stort matområde hvor det blir foredrag, kurs og opplevelser med mat og drikke i sentrum.

 SPAR PENGER – KJØP BILLETT FØR 26. APRIL ›› 

Her er noen smakebiter av programmet med mat som tema:

Bli inspirert av Andreas Viestad
Andreas Viestad skal være programleder for scenen på matområdet. Andreas er matskribent, journalist og forfatter, og programleder for tv-serien New Scandinavian Cooking. I Norge er han kanskje mest kjent på fjernsyn som programleder for En bit av Norge, den norskspråklige versjonen av New Scandinavian Cooking.
Andreas er også faglig ansvarlig og grunnlegger av Geitemyra matkultursenter for barn, som jobber for å pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barna.

Ta med deg ungene til Barnas viltkjøkken
Har poden smakt reinsdyr, bjørn, blåskjell eller krokodille? Vilt er så mangt og på Barnas viltkjøkken kan barna være med på å lage og smake noe av dette mangfoldet – fra norske fjell og fjorder til Afrikas jungel. Vertskapet er Andreas Viestad sammen med Erik Røed fra Herfra gårdsmat og matkultursenter.
Barnas viltkjøkken er åpent lørdag og søndag kl 12:00 til 16:00, med pause mellom 13:30 og 14:00.
Les mer om Barnas viltkjøkken ››


Har du lyst til å lære mer om øl til vilt og ølbrygging?

I samarbeid med Ølakademiet har vi satt opp to forskjellige kurs under Camp Villmark. Her kan du både lære deg hvordan man brygger sitt eget øl, og grunnprinsippene for hvordan man kombinerer øl til ulike typer vilt. Les mer om kursene og påmelding ››

Lær om pølsemaking av Tommy Østhagen
Tommy Østhagen driver pølsemakeriet Metervare, en håndverksbedrift i voldsom vekst. I samtale med Andreas Viestad forteller han om hvordan du kan bruke viltkjøtt til å lage skikkelig gode pølser og spekemat, om smarte triks og farlige fallgruver. Aldri mer kjedelige pølser!
På Mat-scenen vil du også kunne høre Tommy fortelle hvordan du kan bruke sopp og ville vekster for å skape nye og spennende smaker, og han vil dele sine beste tips for speking av vilt.

 

SE HELE PROGRAMMET MED KURS OG FOREDRAG›› 

Merk at det til kurs er forhåndspåmelding, men foredrag er gratis for besøkende på Camp Villmark.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark