Turbilde

Rekordstor Camp Villmark

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Camp Villmark har vokst seg stadig større de siste årene. I år setter arrangementet nye rekorder med over 200 utstillere fordelt på 26.000 kvm. I tillegg blir det over 100 forskjellige kurs, foredrag og aktiviteter for alle aldre og interesser.

Har du ikke besøkt Camp Villmark tidligere er det i hvert fall grunn til å gjøre det i år. Med en rekke nye og spennende aktiviteter ligger alt til rette for en opplevelsesrik helg for den aktive jegeren, fiskeren og friluftsentusiasten – uansett alder.

Siden Norges Varemesse tok over den gamle Villmarksmessen i 2015 har publikumstallet økt med over 60%. Ifølge arrangøren er det fordi Camp Villmark har hatt fokus på å tilby publikum opplevelser og inspirasjon når de kommer inn dørene.

Prosjektleder for Camp Villmark, Per Anders Iversen trekker entusiastisk frem følgende nyheter når vi spør han om årets arrangement.


Nyhet – stort matområde og flere kurs
–Årets store nyhet handler om mat. I samarbeid med Andreas Viestad har vi bygget opp et stort matområde hvor det blir foredrag, kurs og opplevelser med mat og drikke i sentrum. Du kan til og med lære deg å brygge ditt eget øl på Camp Villmark i år. Og for de yngste har vi laget et konsept som heter Barnas Viltkjøkken. Her kan ungene få prøve seg som viltkokker og smake på sunn og spennende mat de ikke har prøvd før.


Lar andre få glede av utstyret du ikke bruker mer
Iversen har mange nyheter på årets arrangement, og vil spesielt trekke frem samarbeidet med Utstyrssentralen i Lillestrøm som en av dem.
–Har du en sovepose som har blitt for kort, en fiskestang du ikke trenger mer eller en ryggsekk som ikke passer? Da kan du ta den med til Camp Villmark og levere den til oss, så sørger vi for at noen andre får glede av den. Altfor mange barn og unge går glipp av fantastiske naturopplevelser fordi de mangler utstyr. Ikke alle foreldre har råd til å kjøpe dette, og hos Utstyrssentralen kan man låne det meste. Les mer ››


Foredrag med de tøffeste eventyrerne

Camp Villmark har siden 2015 satset stort på foredrag og aktiviteter.  –I år har vi hele fem foredragsscener med forskjellige temaer. Er du interessert i jakt, kan du for eksempel møte Jens Kvernmo. Om det er fisking du er opptatt av, kan jeg friste med blant annet Cato Bekkevold med flere. På hundescenen vil Farmen-vinner, Halvor Sveen holde foredrag. Tidligere vinner av Årets Villmarking, Tonje Helene Blomseth er også en av veldig mange foredragsholdere i år.  Med et så omfattende foredragsprogram er det vanskelig å trekke frem noen enkeltnavn. Jeg kan i hvert fall si at dette blir meget bra!


Prøv ut nye aktiviteter

Camp Villmark skal være en arena der publikum kan teste og utforske nye aktiviteter. Årets tilbud står i den forbindelse ikke tilbake for noen ting. Her blir det noe for alle og enhver, tre dager til ende.

Om du er interessert i mat så kan du for eksempel lære deg alt fra flåing og partering av vilt til ølbrygging og vinsmaking. Ellers har du kanskje lyst til å prøve kajakk eller kano i bassenget vårt? Er du på jakt etter en ny børse, har vi testskyting av årets nyheter på Annekloppa og Fellemyra skytebane kun 20 min. unna Camp Villmark. Har du med deg unger bør du forresten legge turen innom hall E, her finner du Barnas Camp Villmark, en svær speiderleir med mange spennende aktiviteter.

 SE PROGRAMMET HER ››

Per Anders Iversen går noen hektiske uker i møte der alt skal legges til rette for gode publikumsopplevelser. Han deler noen siste tips med oss og ønsker store og små villmarkinger velkommen den 26.-28. april:

–Ta gjerne en titt i programmet før du kommer. Vi har godt over 100 forskjellige poster på programmet gjennom helgen. Det kan være lurt å planlegge litt slik at du får med deg alt du har lyst til å se. Har du mulighet, så prøv gjerne å besøke oss på fredagen. Da er det litt mindre folk, og lettere å komme hit. Jeg oppfordrer ellers til å ta toget. Det er kun fem minutter å gå fra Lillestrøm stasjon til Norges Varemesse. Da gjør du en liten innsats for miljøet også.

Velkommen skal du være!

Les også:
Har du lyst til å lære mer om øl til vilt og ølbrygging?
Bli med på mat- og vinkurs under Camp Villmark
Camp Villmark Valpeshow
Test ut årets våpennyheter med XXL og Magne Landrø AS

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Camp Villmark